Driftinformation

Nätverk Alla system OK
Hemsidor standard Alla system OK
Hemsidor Premium Alla system OK
E-handelssystem Alla system OK
Mailsystem Alla system OK
Övriga system Alla system OK

Kontakta oss för support och jour

Om ni är kund hos oss t.ex. har ett webbhotellpaket eller betalar för våra supporttjänster t.ex. Jour kontaktar oss här. Ni med speciella jouravtal ringer/kontaktar er kundkontakt via det telefonnummer/epost ni fått i avtalet.

Vi återkommer till dig så fort vi har gått igenom din förfrågan och beställning.

GDPR:
Vi hanterar all information ni lämnar till oss på ett säkert sätt och enligt GDPR bestämmelser. Om ni efterfrågar information eller offert tar vi bort era uppgifter om ni inte väljer att bli kund hos oss och kommer inte kontakta er. När ni är kund hos oss lagrar vi den information som behövs för att vi ska kunna skicka fakturor, kontakta er samt den information som behövs av tredje part exempelvis för att kunna registrera ett domännamn. Vill ni veta vilken information vi har sparat eller vill tas bort från våra register – där det är möjligt – skicka ett mail till oss eller använd formuläret ovan. Observera att vi inte kan ta bort information om de fakturor som ni betalt, transaktionsuppgifter, annan betalinformation eller till de tjänster informationen inte kan tas bort samt i de fall vi enligt lag inte kan ta bort informationen.

Besöksadress

Tryffelslingan 12

Lidingö, Sverige

Kundsupport

customersupport@webbfabriken.com

08-446 0770

Information och övriga frågor

info@webbfabriken.com

08-446 0088

Våra drifttjänster såsom webbhotell och viktiga DNS, använder säkerhets härdade servrar av militärklass i blandad Windows och Unix miljö. Med egen expertis inom området har vi under 17 år skapat vår egna driftcentral med snabbt och stabilt webbhotell som tusentals kunder och hemsidor förlitar sig på. Våra kunder väljer oss då vi är mycket kunniga och har en lång professionell erfarenhet inom våra områden.

Våra drift- & underhållstjänster

Med våra drifttjänster kan vi ta hand om drift och underhåll på er server, nätverk, WIFI, brandvägg, säkerhet och mer. Vi har olika lösningar som kan passa er lösning. 

  1. Om ni har en fysisk server på kontoret kan vi sköta det via fjärradministration samt vid behov ha en person på plats.
  2. Flytta hårdvaran till oss som Co-location lösning
  3. Flytta in den i vårt moln och slippa hårdvaran.

Vid lösningar där er server flyttas till oss antingen fysiskt eller in i vårt moln sätter vi upp en fiberförbindelse mellan er och vår infrastruktur. Om det inte går att få till en fiberförbindelse kan vi man lösa det med VPN och brandväggslösningar.

Vi har också vår fjärrarbetsplats tjänst där hela er IT miljö flyttar in i vårt säkerhetsmoln. Ni kan på detta sätt komma åt er dator via molnet.

Dator och IT support samt rådgivning

Behöver ni hjälp med era datorer, programvaror och annan IT har vi våra konsulttjänster och drift och underhållsavtal ni kan köpa.

Våra datorkonsulttjänster utför vi via fjärrsupport där vi kopplar upp oss till er dator och kan utföra uppdateringar samt ge support.

NI kan också få råd och tips om ni behöver köpa nya datorer, skrivare, datorskärmar och annan kringutrustning. Ni kan köpa allt detta från oss och få datorer färdiginstallerade och konfigurerade – redo att bara köra igång. 
Vi bygger även gaming datorer till barn, ungdomar och vuxna – både startpaket och professionella med avancerade vattenkylda datorer, kraftfulla grafikkort och färgglada RGB lösningar.

Support och villkor

I alla våra paket ingår vår persoliga och erfarna grundsupport. Detta gäller under kontorstid vardagar 9-17 måndag-fredag.

För våra premium och ecom paket ingår en utökad support och övervakning. Detta gäller dagtid 9-20 vardagar och 11-16 helger.

Om ni önskar mer/extra support kan ni teckna ett support och jouravtal med oss för teknisk support, övervakning och uppdateringar.

Har ni fått ett fel och behöver vår hjälp? Ring vår växel eller skicka mail till vår kundsupport. Ni med JOUR avtal ringer det nummer ni har fått från oss eller er kontaktperson.

 

Övervakning och säkerhet

Alla våra tjänster övervakas av vår Network Operation Center (NOC) och vi larmas om det är någon tjänst eller hemsida som inte fungerar, om någon försöker hacka sig in, spambottar eller DOS attacker.

Vi har full koll på hela vår infrastruktur och säkerhet med egen kompetens och kan snabbt åtgärda om ett fel har uppstått.

Vårt enterprise backupsystem från CrashPlan tar backuper flera gånger om dagen och sparar alla filer i versioner inklusive borttagna filer. Detta innebär att vi kan återskapa en fil som ni av misstag tagit bort eller skrivit över.

För att få hjälp med detta kontakta vår kundtjänst.