Office 365 support och kurser

/Office 365 support och kurser

Ska ni köpa Office 365?

Funderar ni på hur det ska användas och vad ni ska välja för paket? Behöver ni råd och stöd i valet av detta fantastiska paket från Microsoft.

Office 365 finns i fyra utföranden, E1 till E4 där skillnaden (förutom priset) är vilka funktioner och program du får med.

Med det allra enklaste paketet E1 får ni tillgång till online e-post hanterad av marknadens bästa E-post lösning, Microsoft Exchange Server.

Det största paketet E4 innehåller även en kraftfull och smart kommunikationslösning, Lync, som där du kan prata och ha online möten.

 

För att få igång ett Office 365 behöver du bara beställa det men sedan måste ni konfigurera det så det passar er verksamhet och hur ni ska använda detta förnämliga system.

Vi är en Microsoft partner och säljer Microsoft Online tjänster där vi har många års erfarenheter. Vi kan hjälpa er komma igång med tjänsten, anpassa er IT miljö, koppla ihop er lokala AD med Microsoft Office 365 tjänsten, tar hand om support såsom glömt lösenord, hantering av konton, bistå hjälp med konfiguration av iPhone, Android mobiler, datorer med Outlook eller även Mac.

Vi tar hand om allt för er och ni får således en helhetslösning från start till mål samt all löpande drift. Allt detta till en fast- och en liten rörlig kostnad. Den rörliga kostnaden är timbaserad på antal timmar vi lägger ner på viss typ av support eller hantering av er lösning.

Kontakta oss redan idag så får ni den hjälp ni letat efter.

Webbfabriken – Er total leverantör med personlig service och över 10 år i branschen.